Hoe wij te werk gaan

Wanneer wij een concept voor een cliënt ontwikkelen, doen wij dit altijd in nauwe samenspraak met de opdrachtgever. Pas na een aantal uitvoerige briefingsgesprekken gaan wij starten. Vaak op basis van een stukje ‘huiswerk’ dat mijn cliënten op ons verzoek doen: het vergaren van foto’s en artikelen uit tijdschriften en folders. Dit om een goed inzicht te krijgen in hetgeen onze opdrachtgever aanspreekt. Vervolgens stellen wij een ‘moodboard’ samen dat dient om de eerste conceptrichtingen gezamenlijk te bepalen. Van kleurgebruik tot stijl, van sfeer tot toepassing van diverse materialen. Door middel van deze werkwijze zijn de ontwerpen die we maken compleet, creatief en perfect in lijn met de wensen van onze cliënten.

Opmerkelijk -en wellicht verhelderend- binnen de branche is onze nuchtere blik op de materie. Daarbij onze directe en no-nonsense aanpak van de projecten die we ontwikkelen, begeleiden en uitvoeren. Korte lijnen, een strak plan van aanpak en een onderbouwd advies!

In het verleden was het redelijk uitzonderlijk dat een binnenhuisarchitect gevraagd werd een particulier project te ontwikkelen en te begeleiden. Tegenwoordig ligt dat anders; onze opdrachtgevers zijn er inmiddels van overtuigd dat onze hulp en advies daadwerkelijk iets toevoegt aan de verbouwing van een interieur, en uiteindelijk zelfs kostenbesparend is.

Ons uitgebreide netwerk zorgt er voor dat we kunnen spreken van een scherpe prijsstelling, bij advies, bij inkoop bij derden. En zelfs in veel gevallen bij de aankoop van meubilair, verlichting en andere artikelen.

Een vrijblijvende kennismaking?
Mocht u een vrijblijvend gesprek met ons willen hebben, dan verzoeken wij u het contactformulier op deze site in te vullen. Per omgaande zullen wij dan contact met u opnemen.

Met vriendelijke groet,

Remco Trap
Living Interiors & Projects